Детайли за продукта

42,90 лв
Каталожен №: 004790
Размер
Цвят
Продукт: Термокана HORECA 1.3 л
Каталожен номер: 004790
Материал: Стомана пластмаса силикон
Налични цветове: Хром черен
Начин на употреба:
1. Премахнете капачката. Измийте и почистете добре вътрешната повърхност, улея за наливане и капачката на термоса с топла вода.
2. Затоплете или охладете контейнерът с вода, за да се гарантира ефикасна употреба. Никога не използвайте микровълнови печки или други уреди за тази цел.
3. Налейте Вашата напитка в термоса или термо каната. Напълнете течността в продукта до 2 см от улея, за да поддържате температурата максимално дълго време.
4. При правенето на чай Ви препоръчваме да се излива гореща вода в термоса и да се използват чаени торбички. Не поставяйте насипни чайове и листа директно в термоса за да не се получава запушване на помпеният или отливащият механизъм.
5. Поставете капачката на термоса или термо каната чрез завиване или чрез натискане, в зависимост от вида на продукта.
При наливане:
1. Термос или термо кана с натискащ се бутон – натиснете бутона, като следите продукта да е в изправено положение, наклонете за да излеете течността.
2. Термос или термо кана с въртяща се капачка – завъртете капачката и излейте течността.
3. Термос или термо кана с помпа – натиснете бутона за да налеете течността, следейки да не прелее в чашата.
Инструкции за почистване:
1. Продуктът трябва да бъде почистван периодично. Най-оптимален резултат се постига, когато се използва смес от вода и сода бикарбонат или с течен препарат за почистване. Изтъркайте и измийте термосът или термо каната старателно с помощта на подходяща четка.
2. Не потапяйте целият съд във вода или воден разтвор на вода и препарат.
3. Никога не почиствайте термоса или термо каната в съдомиялна машина, освен ако не е упоменато на продукта.
4. Не използвайте абразивни почистващи материали или избелващи такива, за да избегнете надраскване или замъгляване на повърхността.
ВНИМАНИЕ!
1. Този продукт е предназначен само за поддържане на висока или ниска температура на течностите в него. Не го използвайте по други предназначения.
2. Не използвайте термоса или термо каната за пренос на лед, освен, ако не е в покой. Преносът на лед в движение може да повреди вътрешното покритие.
3. Не използвайте продукта за пренос и съхранение на газирани напитки, освен ако не е упоменато от производителя.
4. Не използвайте продукта за пренос и съхранение на млечни или гъсти – кашести напитки.
5. Пазете продукта далеч от деца.
6. Пазете термоса или термо каната далеч от нагорещени повърхности, които могат да предизвикат нагряване.
7. Винаги поставяйте продукта в хоризонтално изправено положение. Избягвайте събаряне, накланяне или изпускане, тъй като може да нарушите същността на продукта и могат да се предизвикат течове водещи до изгаряния и нараняване.