Детайли за продукта

22,50 лв
Каталожен №: 010814
Размер
Цвят
Продукт: Сефертас за пренасяне на храна тройка Ф 16 см
Каталожен номер: 010814
Материал: Стомана
Налични цветове: Инокс
Сефертасът е съд за пренос на храна, който се среща под различни имена – канче за храна, канче за социален патронаж, съдинки за храна и др. Този съд се използва масово в социалните патронажи в България, като патронажите пренасят храна на своите клиенти, до техните домове. Употребява се много често за къмпинг, закупуване на сготвена храна от кулинарни магазини, излети и много други.
Този сефертас е с диаметър 16 см и височина на едното съдче 6 см. Изработен е от неръждаема дебела стомана и по него няма никакви пластмасови или различни от неръждаема стомана части. Има здрав и лесен механизъм на закопчаване на трите съда, като съдчетата влизат едно в друго и не позволяват разместване след закопчаване на клипса – дръжка. Съдинките може да се ползват за директно претопляне на храна във фурна. В тези съдове може да се пренасят течни храна, като например супи, но трябва да се има в предвид, че не се затварят с уплътнител и при голямо накланяне или разклащане, може да се разлее течността. Всеки от съдчетата на сефертаса събира 750 мл, като това е мерено с мерителен съд – еталон и е оставено разстояние за да може съдовете да се затворят.
Клипсовата закопчалка е изработена от стоманена тел с дебелина 2 мм, която спомага за еластичното прилепване, както на съдовете един върху друг, така и за цялостното затваряне, което е толкова сигурно, че няма възможност от откопчаване.
Този сефертас е един добър и надежден съд, който позволява дългогодишно използване без да се поврежда. Висококачествената стомана, го прави предпочитан за интензивна употреба, както и го прави изключително устойчив. Липсата на различни материали от стомана, както и простата и елементарна структура, го прави един висококачествен професионален съд за интензивна и надеждна употреба.