Детайли за продукта

189,60 лв
Каталожен №: 008985
Размер
Цвят
Продукт: Сгъваема шатра с метална конструкция Блау 3 м x 3 м
Каталожен номер: 008985
Материал: Метал непромукаем текстил
Налични цветове: Син
Сгъваема шатра с метална конструкция и специален текстил 420 D оксфордски текстил с PVC покритие, устойчив на вода и атмосферни влияния. Текстилното покритие осигурява необходимата сянка при силно слънце независимо от неговият цвят. Шатрата се предлага с четири цвята текстил – бял, червен син и зелен. Специалният текстил не позволява при дъжд проникване на вода. Покритието на текстила е устойчиво при силни слънчеви лъчи, за да осигури прохлада под нея. Текстилът на шатрата е предвиден за печат – брандиране, за да може да се употребява за рекламни цели. Сгъваемата шатра може да се употребява както в двор, така и при откриване на временни търговски обекти на плажа, в планината и др. Заради практичността определена от лесното сгъване и разгъване шатрата е подходяща за базари на открито, бирени фестивали и всякакъв тип сергии, като шатрата ще предпази без проблем стоката и хората под нея от дъжд и слънчеви лъчи. Текстилът, който е в комплекта за монтиране може да се печата на сито печат и други видове технологии на отпечатване на Вашата марка или реклама.
Металната конструкция е направена от добре оформени шевни тръби, които са преминали през грундиране и прахово боядисване с цел по-дълга защита от корозия при продължително излагане на влага и дъжд. Сглобяването на конструкцията се случва лесно и не изисква допълнителни сложни инструменти или специални монтьорски умения. За разпъване на шатрата не е необходимо сложна техническа мисъл или специална квалификация, достатъчно е да се прочете инструкцията. Конструкцията е изградена, така че да е едновременно стабилна и възможно най лека за пренос. Така шатрата може да се пренася на плажа, пикник или излет. Теглото на целият пакет е 18 кг.
Шатрата е с високо качество и е издръжлива на метеорологични условия, но това не я прави устойчива на силни ветрове или излагане на зимни условия за продължително време от няколко месеца. Шатрата не е навес и не е специализирана да се ди разпъната с месеци. Пазете сгъваемата шатра и почиствайте текстилното покритие, за да удължите живота и. Сгъването и разгъването на продукта трябва да се прави от възрастни, а не от деца. При монтаж е важно шатрата да е поставена на хоризонтална повърхност, за да се осигури изцяло стабилността и. При разпънат вид не трябва да се окачват на конструкцията и тежки предмети, които могат да я повредят. При излизане на силен вятър, сгъваемата шатра трябва да с сгъне и прибере, тъй като има опасност от повдигането и от силен вятър и нараняването на минаващи и стоящи околни хора.
Използвайте продукта по предназначение и не оставайте деца да се катерят по конструкцията на шатрата.