Детайли за продукта

53,80 лв
Каталожен №: 006568
Размер
Цвят
Продукт: Панел за направа на зелени стени Виго
Каталожен номер: 006568
Материал: Пластмаса латекс
Налични цветове: Зелен
Изкуствените зелени стенни растения са странни и уникални парчета декор, които вдъхват живот на огромно разнообразие от пространства. Независимо дали търсите стилна стена от изкуствена зеленина или мини градина, която не изисква поддръжка, нашите изкуствени вертикални градински стени са идеални за вас!
Панелите за изграждане на изкуствени живи стени са идеални за различни условия, както на закрито, така и на открито. Ние предлагаме всички наши собствени изкуствени покрития за стенни растения, така че те могат да бъдат персонализирани според нуждите и вкусовете както по цена, така и по визия. Всички наши изкуствени растителни стенни покрития се произвеждат с различни опции за дизайн. Всички панели за направа на изкуствени стени са съобразени с ISO 9001 и всички са сертифицирани като SGS качество. Нашите изкуствени живи стени са невероятно лесни за сглобяване и инсталиране и се предлагат на панели в различни размери, като може да се комбинират по между си. Листата са поставени върху мрежа - рогозка, която позволява гъвкавост и ви позволява да създавате извивки и ъгли с естествена форма. По периметъра на панела има много здрави закрепвания, които приличат на пресови шипове. Тези пресови шпилки позволяват многобройни панели да бъдат фиксирани заедно, за да образуват живи плетове, малко или големи, колкото ви е необходимо. Листата на растенията се отличават с прекрасни зелени нюанси, които възпроизвеждат истинска жива градина. Панелът е направен от трайни пластмаси и латекс, за да създаде 100% ботанически точна структура на листата. Листата са поставени върху стабилна пластмасова мрежа.
Къде мога да използвам панели от изкуствен растения?
Нашата изкуствени панели са устойчива на ултравиолетови лъчи, което предпазва от обезцветяване или избледняване, като по този начин позволява живият плет или стена да остане да изглежда най-добре както на открито, така и на закрито в продължение на много години. Употребите му са безкрайни, независимо дали става въпрос за незабавно пресяване, покриване на грозни стени или площи, изграждане на свободно стоящи живи плетове, декоративни стенни панели, прикриване на тръби, кабелни трасета и много други. Панелите се режат в зависимост от нуждата, като може да се монтират със всякакви крепежни средства, включително и свински или миши опашки. Именно създаването на подобни декоративни стени в някой случаи спестява време, и е по-бюджетно от изграждане и завършване на стена със специфична декоративна мазилка, която изисква различни материали, нанасяне на много слоеве, върху грубата стена до крайният ефект, както и заплащането на скъпи майсторски услуги. Изкуствените стенни градини са изключително издръжливи, не изискват никаква поддръжка, почистват се лесно със прахосмукачка, поставят се много лесно, придават много дух и стил на дома, заведението или хотела, както и се съчетават много добре с различни материали – дърво, алуминий, фото тапети, огледала и стъкла, камък, гранит, изкуствени растения, живи растения, арт инсталации, скулптори, картини и много различни дизайнерски и интериорни решения. Именно това съчетание, прави панелите за направа на изкуствени вертикални градини един от най-модерните и лесен за употреба продукт за интериорен и екстериор дизайн.