Детайли за продукта

25,00 лв
Каталожен №: 008260
Размер
Цвят
Продукт: Надуваемо легло за излет или плаж с джоб за телефон и таблет
Каталожен номер: 008260
Материал: Текстил
Налични цветове: Лилав, Оранжев, Зелен
Въздушното легло се надува от естествения поток на въздуха, а не с помощно средство. Практично и лесно се сгъва и в комплекта има торба в която да се съхранява и пренася. Предвидено е за употреба от хора във всякаква възраст. Лесно се надува с едно движение и бързо става удобно средство за отдих и почивка. Може да се употребява на плажа, в градината, на излет или пикник. Предлага се в различни красиви и ярки цветове. Надуваемото легло е заместител както на постелки, хавлии за плаж, така и на надуваемите дюшеци за вашата морска ваканция.
Хубав и иновативен подарък за любим човек или за Вашето дете.
Не носим отговорност при спукване, разкъсване или всякакъв вид повреди по надувния продукт получени в следствие на неправилна употреба или невнимание. Не носим отговорност при претоварване, скокове върху леглото, употреба на плажове с остри предмети, употреба на поляни с тръни, остри пръчки и всякакъв тип подобни.
Въздушното легло е предвидено за употреба на хора с тежест до 100 кг.
Продуктът се испраща с преглед и тест, което означава, че не се приема рекламация след употреба. Това е така защото леглото може да се спука или употреби неправилно.