Детайли за продукта

216,70 лв
Каталожен №: 010860
Размер
Цвят
Продукт: Кухненска мивка за вграждане Пинта Бляк
Каталожен номер: 010860
Материал: Синтетичен гранит
Налични цветове: Черен
Мивката е изработена от композитен материал и е предвидена за поставяне в кухни чрез вграждане. Предлага се в сив цвят, като на картинката. Мивката е в комплект със сифона.
Гранитните мивки имат много предимства и поради тази причина навлизат масово в ежедневието на хората. На пазара се разпространяват различни видове по размер, с различна големина и дълбочина на коритото, както и с и без отцедници. Гранитните мивки са изключително здрави и имат дълъг живот. Предимство също е, че се почистват лесно, устойчиви са на надраскване, имат стабилни площи и не са шумящи при употреба, както металните им братя. Въпреки всичките си предимства е правилно да се пазят от тежки удари, да се поддържат, както и да не се почистват със свръх агресивни препарати. Те на практика не са вечни, но определено са изключително здрави и красиви. Основно предимство е, че се съчетават много добре със всякакви интериори. Препоръчваме при монтаж да се използват висококачествени лепила и най-вече да се поставят от специалист.
Високото качество на този вид мивки, красивата визия и функционалност са достатъчно предимство, за толкова използван продукт в едно домакинство.