Детайли за продукта

191,90 лв
Каталожен №: 007283
Размер
Цвят
Продукт: Комплект прибори за хранене от 30 части Hisar Topkapi
Каталожен номер: 007283
Материал: Стомана
Налични цветове: Хром
Комплектът съдържа 6 бр вилици за основно ястие, 6 бр лъжици, 6 бр ножове за основно ястие, 6 бр вилици за десерт и 6 бр лъжици за десерт. Приборите са изработени от неръждаема хром-никелова стомана 18/10, като ножовете са специално заточени, щадящи порцелановите съдове за хранене. Приборите могат да се мият в съдомиялна машина.Приборите за хранене с марката HISAR са на пазара над 50 години. Марката е турска и е със представителства в цял свят. Произвежданите прибори на тази марка са в широка гама с безупречно качество. Приборите са произведени от стомана 18/10 и са с уникален дизайн. Гланцираното покритие, което е поставено на прибора за хранене е устойчиво на надраскване, механични удари и всякакво въздействие. Този вид прибори не отдават миризми, не реагират с храна и са гаранция за абсолютно безвредна употреба. Подходящи са за почистване в съдомиялни машини, не се повреждат при измиване с абразивни гъби или препарати. Почистването им е абсолютно елементарно и лесно заради безупречното покритие.
Приборите за хранене предлагани от нас притежават абсолютно всякакви сертификати съобразени със европейските директиви и закони за храните.
Тези прибори за хранене се употребяват масово в домакинствата и заведения. Голяма част от хотелиерите в България работят със сериите прибори на Хисар.
ВНИМАНИЕ!!!
Тези прибори се предлагат без опаковка и кутия. Това е така, защото са предвидени за хотели и ресторанти, а без пакетаж цената им е по-ниска. Всеки прибор притежава щампа с марката и параметрите на стоманата, за да не може да бъде заменен с друг подобен. Ние гарантираме качеството на всеки прибор продаден от нас, като можем да предоставим сертификатите за качество и произход на всеки желаещ.
Употребата на тези прибори е масова и е продължителна във времето, като качеството им не се променя в годините. Предлаганите серии прибори са изключително елегантни и модерни, произведени са, така че освен да не променят качеството си и да не се износват, а да продължават да бъдат стилни и модерни в годините. Прилягат на всякакви съдове за хранене, независимо от иновациите, които излизат ежедневно. Много важен фактор е това, че приборите на Хисар са проектирани и произведени, така че да щадят порцелановите чинии и да не ги надират и увреждат. Масово приборите за хранене с ниско качество надират и нараняват порцелана, особено ножовете за хранене.
Продуктите с марката HISAR са препоръчани от нас.