Детайли за продукта

13,10 лв
Каталожен №: 010070
Размер
Цвят
Продукт: Етажерка за баня ъглова на две нива
Каталожен номер: 010070
Материал: Метал
Налични цветове: Бял
Етажерката за баня е изработена от стомана, след което е покрита с плътно излято полиетиленово покритие. Това полиетиленово покритие не е като хром никеловото покритие. Този вид полиетиленово покритие е нова технология, която покрива изцяло цялата етажерка в детайлност, като полепва по цялата стоманена конструкция на етажерката с дебел слой. Изключителната хигроскопичност на полиетиленовото покритие го кара да проникне в вдлъбнатините на етажерката, получени при заварките на отделните арматури. Именно това проникване, дебелината на покритието и неговият състав на полиетилен, прави етажерката абсолютно защитена от влага и достъпът и до самият метал. Именно това защитава целият продукт от влагата и не позволява абсолютно никаква корозия и избиване на ръжда.
Фирмата производител SILLM е водещ в производството на всякакви решетки за хладилници, скари за фурни, кошници за търговски обекти, кошове за магазини, стелажи всякакви други. Именно технологията за изработка на стелажа е заимствана от тази на изработката на рафтове за хладилници.
Цената на етажерката е ниска, заради ниските цени на използваният материала и ниската цена на покритието. Това по никаква причина не влияе на качеството на продукта. А именно напротив. Просто иновацията на тази технология, на производство прави, така че хромираните етажерки остават по скъпи и по малко ефективни именни заради скъпото си покритие от хром никел. Арматурите използвани при хром никеловите и при етажерките за баня с полиетиленово покритие са едни същи – стомана.
Полиетиленовото покритие е леко еластично, което прави етажерката за баня устойчива на драскотини и дава възможност за измиване с всякакви препарати, включително и агресивни. Независимо от употребяваният препарат при почистване, това не влияе на изменение на покритието цветово или механично. Естествено това важи за препарати предвидени за баня и мебели за баня.
Етажерките за баня се монтират на стена посредством крепежни елементи, които не са включени в комплекта. За крепежи се ползват малки дюбели и неръждаеми винтове.