Детайли за продукта

22,00 лв
Каталожен №: 005658
Размер
Продукт: Газова горелка Мото 2 размера
Каталожен номер: 005658
Газовата горелка е изключителен помощник в домакинството и в частност в кухнята. Горелката за карамелизиране работи с газ пропан бутан, който се предлага във всяка железария или в голям супермаркет на флакони, с които се зареждат и обикновените запалки. Горелката е високотемпературна с керамична вътрешност. Теглото на цялата горелка е 300 гр. Резервоарът и побира достатъчно газ, за да работи няколко часа, без да се гаси. Синият пламък, който вади горелката е с температура до 1300 градуса C. Запалката е предвидена със стойка на нея за по добра стабилност при поставяне.
Инструкции за употреба:
- За да използвате горелката завъртете копчето за запалване в посока отворено. Това само отключва горелката, без да изпуска газ. Запалването на огъня става чрез натискане напред на същият бутон.
- Когато не използвате горелката завъртете бутона в посока заключено. Така се активира предпазителя и няма опасност от неволно натискане и подпалване на горелката.
- Ако се изисква непрекъснато използване на горелката, натиснете бутона за запалване напред и го завъртете в посока REMAIN
- За да регулирате силата на пламъка завъртете бутона (-) (+) за да регулирате дебита на газ и съответно големината на пламъка.
- За да напълните горелката с газ е необходимо да се държи отвора нагоре, при пълнене газа да измества въздуха в контейнера и той да излезе, а на негово място да влезе газ.
Предпазни мерки:
- Досегът до деца е забранен.
- При употреба да се държи далеч от кожата на човек и запалили предмети, тъй като това не е обикновена запалка, а мощна горелка и запалването на предмет или изгарянето на човек става за по малко от секунда заради високата температура, която развива.
- Да не се употребява непрекъснато повече от 5 мин.
- Не докосвайте дюзата о металната тръба докато употребявате и дори минута след това.
- Не оставяйте горелката на горещи места над 50 градуса C и на пряка слънчева светлина.
- При зареждане употребявайте само газ предлаган във флакон предназначен за това.
Газовата горелка е заредена тестово. Това означава, че няма никаква газ или съвсем малко. Това е така за безопасно транспортиране.