Детайли за продукта

1298,00 лв
Каталожен №: 007113
Продукт: Барбекю на газ със страничен котлон Char-Broil T36G
Каталожен номер: 007113
Материал: Метал
Този модел газово барбекю е снабдено с три газови горелки и котлон, разположен отстрани. Технологията, която е въведена в него, TRU-Infrared ™ действа изострящо на вкусовете на месото, позволява барбекюто да бъде направено компактно и въпреки това да не отстъпва по обем на приготвяне на храна. То е проектирано така, че да доставя топлина на сгъваемите странични рафтове, което спомага за по дълго съхранение на храната топла. Какво е TRU-Infrared ™? Това е система, разработена от Char-Broil, която спомага приготвяне на храната равномерно, без вкусове на пушек и изгоряло. Използвайки инфрачервена технология, храната се получава винаги сочна и равномерно приготвена.
Горелките на барбекюто са изработени от неръждаема стомана, изчислени да поемат продължително време високи температури, без никакви промени по формата и структурата си. Върху горелките са поставени специално огънати стоманени ламели, които ги предпазват от изтичащи сокове и спомагат за разпределяне равномерно топлината. Електронният възпламенител е разпрострян на всяка горелка, което означава, че с едно запалване пали всички едновременно. Самата скара е изработена от устойчив на ръжда чугун, лесен за почистване и предвиден за печене на най-фини храни без залепване.
В страни на основната работна камера има разположен котлон, който работи независимо от основната скара. Котлонът е добър помощник при приготвяне на сосове и гарнитури, които да допълват приготвеното на скарата. Когато не се използва котлона, спуснатият му капак осигурява допълнително работно пространство на готвача.Барбекюто има падащ рафт-стойка, който се спуска над скарата. Този рафт служи както за поддържане на храните след изпичане топли, така и за приготвяне и изпичане на хляб или като повърхност за косвено готвене.Външната поставка е място за поставяне на Вашите барбекю прибори и съдове.
Уредите за следене на температурата на повърхността на скарата – работната температура, спомагат за прецизно и професионално приготвяне на храната. Страничните рафтове са направени така, че допълнително може да се закупят, специално за модела закачалки за прибори, поставка за подправки и др. полезни стойки. На пода за барбекюто са разположени симетрично четири колела, от които двете имат заключващ механизъм. Така барбекюто е лесно подвижно при нужда и се застопорява стабилно при употреба.
Барбекюто е изработено от неръждаема стомана и е с мощност 5,9 kW. Всички елементи отвътре на горивната камера са покрити със специално порцеланово покритие устойчиво на температурата и с цел лесно почистване. Стойката за подгряване също е покрита с порцеланово черно покритие. Външните помощни поставки са сгъваеми и също са изработени от неръждаема стомана.Размер распънато: 55 см x 139 см x 116 см
Размер събрано: 80 см x 74 см x 64 см
Площ основна скара: 67 см x 47 см 3226 кв cm
Площ стойка за подгряване: 1161 кв см
Площ общо готвене: 4387 кв см