Детайли за продукта

498,00 лв
Каталожен №: 001463
Размер
Цвят
Продукт: Барбекю на газ Patio Bistro 240
Каталожен номер: 001463
Материал: Стомана
Налични цветове: Червен
Елегантният и модерен дизайн на газовото барбекю Patio Bistro 240 допълва всяко малко пространство в дома и неговата висококачествена система за готвене го прави мощен и лесен уред за използване. Барбекюто включва решетки от неръждаема стомана и подгряваща стойка. Технологията за готвене TRU-Infrared прави приготвянето на храната равномерно и с по-малко разпалване на мазнината, използвайки именно инфрачервена технология. С помощта на тази технология ще получавате по-сочна храна всеки път.
Технология за готвене TRU-Infrared ™ Пригответе храната си равномерно и с по-малко разпалвания, използвайки инфрачервена технология. Ще получавате по-сочна храна всеки път.
Горелки от неръждаема стомана Трайни метални горелки могат да приемат топлината и са изградени, за да издържат.
Електронно запалване Surefire®. Електронно запалване на всяка горелка означава, че можете да запалите всичките си горелки с просто натискане на един бутон. Не са необходими съвпадения.
Подгряваща стойка Използвайте този преносим рафт, за да поддържате топлината на храната, да препечете хляб или като непряка готварска повърхност.
Температурен измервателен уред с капак Следете състоянието на подгряване и следете температурата на скарата за готвене.
Решетка за готвене от неръждаема стомана. Решетката за готвене от неръждаема стомана е достатъчно голяма, за да пасва на до 12 бургера.
Големи колела Лесно преместете грила около задния двор или вътрешния двор.
Това газово барбекю е перфектното барбекю за дома – малко, компактно със всички екстри, които може да предложи едно висококачествено барбекю.