fbpx
Политика за личните данни
Понеделник, 04 Юни 2018 15:10

Политика за защита на личните данни

Оценете
(1 глас)

Политика за защита на лични данни

(за потребители на платформата на DenDom.com

  1. ВЪВЕДЕНИЕ

ДЕНДОМ ЕООД (DenDom.com) зачита неприкосновеността на личните данни на своите клиенти и гарантира в максимална степен тяхната защита при обработка по повод предоставяне на услуги и продаване на продукти (извършване на всякаква търговска и друга дейност), като полага максимални усилия и максимални ресурси за защитата и опазването им. Тази политика е незаменима част от Общите условия, като ги допълва.

Молим, прочетете добре настоящата политика преди да използвате DenDom.com. При възникване на каквито и да е въпроси, може да получите отговор от нас, като може да намерите контакти във формата за Контакти. Може да ни пишете или позвъните на посочените телефони.

Настоящата Политика за поверителност се основава на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО („Регламент (ЕС) 2016/679”).

Всички промени и изменения настъпили във времето, относно настоящата политика за защита на личните данни ще бъдат актуализирани и публикуване в DenDom.com.

Политиката за поверителност е приложима за Вашите лични данни, ако сте физическо лице или представител на юридическо лице, което ползва или желае да ползва услуги и продукти, предоставяни от ДЕНДОМ ЕООД (DenDom.com), включително и тези, предлагани онлайн чрез специализирана платформа или мобилно приложение; или участвате в игри, томболи и/или други сезонни или промоционални кампании, организирани от ДЕНДОМ ЕООД и адресирани до неограничен кръг лица, включително и чрез социалните мрежи.

Настоящата политика на ДЕНДОМ ЕООД за защита на неприкосновеността на Личните данни описва как ние използваме, съхраняваме и защитаваме Вашата лична информация, която ни предоставяте във връзка с използването на услугите ни.

Важно е да знаете, че:

  1. Регистрирайки се в платформата ни, Вие се съгласявате с Политиката и изрично потвърждавате, че я приемате.
  2. Ако не желаете да обработваме Личните Ви данни по начина, описан в Политиката, моля, не ни ги предоставяйте. Предоставянето на Лични данни е доброволно, с оглед на използването на услугите на Платформата ни или осъществяване на достъп до тях. Евентуалният Ви отказ да предоставите необходимите Лични данни за използване на услугите на нашата платформа би означавал отказ да използвате съответните услуги или да осъществите достъп до нашата платформа DenDom.com.
  3. В определени случаи Вашето изрично съгласие за обработване на Лични данни може да не е необходимо, ако е налично друго правно основание, например: спазване на законовите задължения на Администратора; необходимост за изпълнение на договор и др.
  4. Контролният орган по отношение на защитата на Лични данни е Комисия за защита на личните данни.

2. ПОНЯТИЯ

ДРУЖЕСТВОТО или АДМИНИСТРАТОРЪТ: ДЕНДОМ ЕООД, ЕИК 201091574, със седалище и

адрес на управление: гр. Варна, ул. Струга 35.

ЛИЧНИ ДАННИ: Всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ: Всяко действие или съвкупност от действия, които могат да се извършват по отношение на Личните данни с автоматични или други средства, като събиране, записване, организиране, съхранение, адаптиране или изменение, възстановяване, консултиране, употреба, разкриване или предаване, разпространяване, актуализиране или комбиниране, блокиране, заличаване или унищожаване на данните.

СУБЕКТ НА ЛИЧНИ ДАННИ: Всяко физическо лице или представител на юридическо лице, чиито Лични данни се обработват.

ПЛАТФОРМАТА: Понятието касае виртуална платформа, собственост на Дружеството, която обхваща следните сайтове, обслужвани от обща техническа инфраструктура и програмен код:

  • DenDom.com – Онлайн магазин и информационна платформа за продажба от разстояние на продукти и услуги. Платформата включва и социален слой, базиран на потребителски профили.

Допълнителни понятия са разяснени в Общите условия за ползване на сайта.

3. ЛИЧНИ ДАННИ

  1. Видове Субекти на лични данни, Категории обработвани данни, цели на обработването, Срок на съхранение.

Според начина, по който лицата използват Платформата ни и предоставяните от нея услуги, те спадат в няколко подразделения, изброени по-долу. В зависимост от тях, данните на Субектите се обработват в отделни Регистри на лични данни, като при всеки от тях обработването може да включва различни категории данни, цели и основания, срокове за съхранение, мерки за защита и други.

Едно и също лице може да попада едновременно в повече от едно от изброените подразделения. Например, всеки Регистриран потребител също така е и Посетител; всеки Потребител-купувач освен това е и Регистриран потребител и Посетител.

а. Посетители

  • Посетител е всяко лице, което зареди в уеб браузъра си страница, част от Платформата, или посещава различни нейни секции и страници (независимо дали чрез директно въвеждане на електронния адрес в браузъра, или чрез препратка от друг интернет сайт или ресурс).
  • Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Онлайн идентификатори, съхранени в локални “бисквитки” (cookies) в устройството/браузъра на посетителя; Данни за местонахождение, посочвани от посетителя; Данни за държава/град, базирани на IP адреса на потребителското устройство, неизменна част от получаваната от всеки уеб сайт информация; Информация за извършени действия от субекта в Платформата; Преференции на субекта относно специфични аспекти и настройки по функционалностите на платформата; Информация за вида на използвания браузър/устройство.
  • Цели на обработването: Осигуряване на основни и спомагателни функции, необходими за коректното и пълноценното функциониране на Платформата; Преброяване на посещаемостта на Платформата; Осигуряване на необходими условия за прилагане на услуги на маркетингови платформи.
  • Срок за съхранение: До изтичане на валидността на всяка „бисквитка“ (до 1 година от момента на записването ѝ), носител на съответната информация, или до изтриването ѝ от страна на субекта, в чието устройство/браузър се съхранява.
  • Правно основание за обработването: Съгласие с Политиката за бисквитки.

б. E-mail абонати

  • E-mail абонат е всеки Посетител, който е извършил абониране за автоматичен електронен e-mail бюлетин на Платформата, за получаване на писма по e-mail, съдържащи различни единици информация от Платформата, търговски предложения и други. Електронният e-mail бюлетин се изпраща директно от Администратора, без използване на външни посреднически услуги.
  • Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Имена, E-mail адрес, Данни за местонахождение, неизменна част от предоставянето на услугата, Преференции на абоната относно предмета на абонамента му (интерес към градове и локации, категории и др.; дни на получаване на писмата и други настройки), Информация за използвания браузър/устройство.
  • Цели на обработването: Осигуряване на възможност и обслужване на електронни абонаменти (e-mail бюлетини), за които посетители се записват (абонират) - за получаване по e-mail на различни единици информация от Платформата, търговски предложения и други.
  • Срок за съхранение: До 6 месеца след прекратяване на абонамента от страна на абоната или от страна на Администратора.
  • Правно основание за обработването: Съгласие за включване в списък с получатели (абониране за e-mail бюлетин).

в. Регистрирани потребители

  • Регистриран потребител е всеки Посетител, който е осъществил своя регистрация в Платформата, чрез въвеждане на e-mail адрес (и/или потребителско име) и парола, с което действие създава свой т.нар профил или акаунт.
  • Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Основни задължителни данни: Имена, E-mail адреси, IP адреси; Незадължителни данни, въвеждани от потребителя: Местоживеене, Телефонен номер, Пол, Възраст, Снимка/Аватар, Facebook профил, Google профил; Други данни: Информация за извършени действия от субекта в Платформата, Информация за използвания браузър/устройство.
  • Цели на обработването: Осигуряване на възможност и поддръжка потребителят да регистрира свой акаунт, даващ възможност за използване на услуги на Платформата, като: сключване на договори от разстояние за извършване на покупки, поддържане на потребителски профил.
  • Срок за съхранение: 2 години след прекратяване на регистрацията от страна на потребителя или от страна на Администратора, ако има направени покупки или заявки. Ако няма такива – след закриване на профила, което в този случай се счита и за оттегляне на съгласието.
  • Правно основание за обработването: Съгласие с Общите условия при регистриране на профил.

г. Потребители-купувачи

  • Потребител-купувач е всеки Посетител и/или Регистриран потребител, който чрез техническите средства на Платформата извърши (или заяви извършването на) сключване на Договор за покупко-продажба с ДЕНДОМ ЕООД, с цел закупуването от разстояние на стока или услуга предлагана в Платформата (или сходно действие).
  • Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Имена, Адрес, Телефонен номер, E-mail адрес, IP адреси, Информация за извършени покупки, Информация за извършени действия от субекта в Платформата.
  • Цели на обработването: Осигуряване на възможност за извършване на покупки чрез Платформата, чрез сключване на договори от разстояние с ДЕНДОМ ЕООД.
  • Срок за съхранение: 10 години след последната извършена покупка от потребителя-купувач.
  • Правно основание за обработването: Изпълнение на договор с ДЕНДОМ ЕООД, сключен посредством Платформата.
  1. Вашите права.

Ако обработваме Ваши Лични данни, Вие имате следните права, които можете да упражните, като изпратите заявление на адреса на Дружеството, цитиран по-горе, или по електронен път – на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез страницата За контакти:

  • Право на достъп до личните Ви данни: Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и, ако случаят е такъв, достъп до личните данни и информация.
  • Право на поправка на лични данни: Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни, имате право да изискате да коригираме тези лични данни.
  • Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени): При определени обстоятелства, като например, ако личните Ви данни са обработвани незаконосъобразно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие) и не е налично основание за продължаване на обработването им, имате право да изискате изтриване на личните Ви данни от наша страна.
  • Право на ограничаване на обработването: При определени обстоятелства, като например, ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.
  • Право на възражение срещу обработването: При определени обстоятелства, като например, ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване.
  • Право на преносимост на данни: Ако личните Ви данни се обработват с автоматични средства по Ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения, имате право да поискате да Ви предоставим личните Ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг контрольор на данни.
  • Право на подаване на жалба в контролен орган: Имате право да подадете жалба по отношение на обработката на Вашите лични данни от нас в съответния контролен орган – Комисия за защита на личните данни, или до съда.
  1. Предоставяне на Лични данни към трети лица

Дружеството не предоставя данни към трети лица, с изключение на следните случаи:

а. Ако имаме законово задължение да разкрием или споделим данни;

б. Ако сме получили съгласие от съответния Субект на данни;

в. Дигитално псевдонимизирани данни за Посетители, Потребители и Абонати на Платформата могат да бъдат предоставяни по автоматичен начин към външни услуги на наши доставчици, интегрирани в Платформата с цел преброяване на посещаемостта ни или с рекламни цели. Повече информация за тези външни услуги можете да намерите в Политиката за бисквитките, както и настройки за отказване от отделни видове услуги. Такова отказване може да бъде направено и чрез външни инструменти (Google Analytics, Google рекламни платформи,Facebook рекламни платформи, за други платформи), като направите това в съответната платформа и нейният контролен панел.

г. При определени обстоятелства, с цел изпращане на уведомителни SMS съобщения към потребители от страна на Платформата, GSM номера се предоставят по технически канал към външни услуги на наши доставчици за SMS-и, за да бъде осъществено самото изпращане. Такива обстоятелства са например: Ако сте направили заявка за плащане с краен срок – да Ви напомним за наближаване на крайния срок; Ако желаете да Ви бъде изпратен SMS, налична при някои функционалности в сайта ни; Ако е необходимо да Ви уведомим за важна информация, свързана с извършена от Вас покупка; Ако поискате от нас да Ви изпратим дадена информация на SMS. От наша страна не изпращаме SMS известия с рекламни цели;

д. Ако потребител-купувач е извършил плащане, и впоследствие това плащане бъде разследвано от банкова или платежна институция или от законов орган, поради съмнения за измамно или неразпознато плащане или при разследване на злоупотреби, Администраторът може да предостави данни на Потребителя-купувач към съответната банкова или платежна институция или законов орган.

  1. Сигурност на данните

От наша страна сме взели необходимите технически и организационни мерки, за да гарантираме защитата на Личните Ви данни срещу неправомерен достъп или разкриване, случайно или незаконно унищожаване или промяна.

Информацията в електронен вид се съхранява на защитени сървъри на територията на Европейския съюз, инсталирани в професионално оборудвано и технически поддържано помещение за колокация на телекомуникационно оборудване. Трансферът на данни между сървърите и клиентското устройство/браузър се извършва криптирано, чрез HTTPS.

  1. Данни на непълнолетни лица

Услугите, предоставяни от Платформата, са предназначени за лица, навършили 18 години.

Ако Вие сте непълнолетно лице, не можете да използвате услугите ни, без предоставяне към Администратора на изрично писмено разрешение от страна на родител или настойник. Ако използвате Платформата ни без такова разрешение, Вие скривате важна информация от нас и ни подвеждате. В този случай, Дружеството не носи отговорност за каквито и да било обстоятелства или събития, възникнали като последици от това подвеждане от Ваша страна.

Като Администратор на данни, от наша страна не събираме лична информация от непълнолетни лица, която може да доведе до тяхното идентифициране.

  1. IP адреси

Когато Дружеството съхранява IP адреси на субекти на данни, това се прави с цел при нужда да може да окаже адекватно съдействие на потребителите при различни обстоятелства (например: забравени акаунти, дублирани регистрации, ненамерени покупки, справки за статуси на покупки и други). IP адреси се съхраняват в продължение на до 1 година (този период е съобразен да съответства на поведението на част от аудиторията на Платформата от гледна точка на честота на покупки и други действия). IP адреси не се предоставят на трети страни при никакви обстоятелства, освен описаните изключения по-горе.

4. БИСКВИТКИ

Сайтовете на Платформата, както и използвани от тях външни услуги, предоставяни от трети страни, използват бисквитки (cookies) за временно съхранение на малки частици информация, с цел коректно функциониране и предоставяне на максимално добри услуги. Подробна информация за видовете използвани бисквитки, настройки, изтриване и др., можете да намерите в следния документ - Политика за бисквитките.

5. ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ПРОЦЕСИ И ТЕХНИЧЕСКИ СТЪПКИ

  1. При регистрация в Платформата

а. Регистрирайки се в Платформата, Посетителят (Регистриран потребител) получава т.нар. акаунт, състоящ се от две направления:

  • Частен потребителски профил: Обособена част от Платформата, съдържаща информация за потребителя, изисквана от Администратора, съхранявана при него, ползвана и обработвана съгласно настоящата Политика. Достъпът до потребителския профил от страна на Регистирания потребител се осъществява чрез въвеждане на посочените от него e-mail адрес и парола и евентуално чрез други технически механизми. Потребителският профил обслужва и комуникацията между Потребителя и Администратора.
  • Публичен потребителски профил: Обособена част от Платформата, със социални и маркетингови цели, предоставяща публично частична информация за Регистрирания потребител, включваща посочени от него данни - име, възраст, пол, местоживеене, снимки, както и специфични детайли относно извършените от него покупки чрез Платформата, както и информация за негови публични действия в Платформата, незащитена от Закона за защита на личните данни и незабранена от Регистрирания потребител чрез настройките на профила му, до които той има достъп до всяко време; както и информация за връзки и взаимодействия между потребителя и други потребители (онлайн приятелства). Платформата би могла да използва публичните данни, извлечени от активността на потребителите и от публикациите им, за целите на профилиране, включително и от трети страни по тяхна преценка.

б. Когато потребител направи своя регистрация в Платформата, с това той получава общ акаунт за всички сайтове, част от Платформата.

в. За повече информация относно Вашите възможности да контролирате настройките на профила си може да влезете във Вашият профил.

  1. При регистрация в Платформата чрез външни инструменти (“Вход с Facebook”, “Вход с Google”)

Когато Потребител с цел регистрация (или впоследствие след регистрация) използва инструментите за създаване на връзка между акаунта му в Платформата и акаунта му във Facebook или Google, с това свое действие той оторизира Администратора да получи частични негови данни от профила му в съответната външна услуга, позволени от страна на Потребителя за предоставяне чрез настройките му в съответната външна услуга, при което:

а. Администраторът може да получи данни на Потребителя, като Имена, Пол, Възраст, Местоживеене, Снимка/Аватар, които данни се добавят към създадения акаунт на Потребителя в Платформата.

б. Администраторът може да получи данни на Потребителя за взаимовръзки с други потребители (онлайн приятелства), които данни се добавят към данните за Потребителя в Платформата (прехвърляне на онлайн приятелства).

Администраторът може да получи възможност чрез съответната външна услуга да изпраща известия до Потребителя, изпращани в рамките на съответната външна услуга, с комуникационни или маркетингови цели (например: частни известия във Facebook).

Информацията, която чрез автоматични технически средства Администраторът може да получи и обработва по описания начин, се определя изцяло от Потребителя – чрез неговите настройки в рамките на съответната външна услуга (Facebook, Google), в която той има акаунт и който акаунт е решил да свърже с акаунта си в Платформата. Регистрирането на потребителя с тези външни услуги се приема за съгласие за обработване на данните, предоставени чрез тях.

  1. При абониране за известия

Освен възможността за E-mail абонамент, касаеща Раздел III, чл.1/b от настоящата Политика, Платформата поддържа и алтернативни технически възможности даден Посетител да се абонира за получаване на информация. Такива възможности са т.нар. Web-push известия (известия чрез браузъра) и Известия чрез мобилни приложения.

Начинът им на работа е следният: Браузърът/устройството изкарва диалогов прозорец на Посетителя, чрез който го пита дали желае да се абонира за такъв тип известия. Ако Посетителят потвърди желанието си, абонаментът се създава, като в браузъра/устройството се генерира специален ключ (token), който се изпраща към сървъра и чрез който впоследствие сървърът може да изпраща известия.

По всяко време Посетителят има възможност да прекрати абонамента си (да се отпише от тези известия) чрез настройките на браузъра/устройството си. Възможно е Платформата да осигури допълнителни настройки на Регистрирания потребител, чрез настройките в акаунта му, с които да персонализира или регулира изпращането на известията.

  1. Препратки към външни сайтове

В отделни страници на Платформата може да се съдържат връзки/препратки/линкове към други (външни) сайтове. Те са част от съдържание, публикувано в Платформата от трети страни. Ако посетите външен сайт чрез препратка, налична в Платформата, Дружеството не носи отговорност за съдържанието на този външен сайт, за услугите и функционалностите му, както и за политиката му за защита на данни. Съветваме Ви винаги да се запознавате с политиките на посещаваните сайтове.

6. ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

1. Повече информация за начина на работа на Платформата можете да намерите в Общите условия за ползване на сайта, от които Настоящата политика е неизменна част.

2. Всички евентуални бъдещи промени в настоящата политика ще бъдат публикувани в тази страница.

Прочетена 1207 пъти
733Домашни потреби
28Бидони туби
35Вази
73За детето
12За пикник
83Закачалки
55Кошове панери за дрехи
33Легени кофи
38Маси за гладене
66Обща употреба
44Панери кошници
62Постелки
18Стелажи
21Стълби
68Сушилници простори
70Шкафове
27Кошове
7084Кухня
32Баки сефертаси
93Буркани
51Бутилки
11Захарници
135Кани
16Пластмаса
11Порцелан керамика
99Стъкло
9Хром никел
99Консумативи
74Купи гевгири
135Кутии
29Кухненски мивки Гранит
136Кухненски смесители
154Оливерници
9Оливерници резерви
124Панери за хляб
34Пепелници
202Подложки за хранене
121Покривки
210Поставки подноси
29Почистващи
1422Прибори
12Белачки
84Дъски
169За готвене
29За сервиране
430За хранене
11Барселона Винтидж
9БР Грейси
6БР Дилайт
5БР Джаз
9БР Ирис
7БР Кармен
8БР Натали
9БР Перла
5БР Роза
6БР Сара
6БР Сигма
7БР Сиера
9БР Флоренс
18Екбер Дива Лукс
9Иноксрив Ани
6Иноксрив Йорк
9Иноксрив Медеа
5Иноксрив Пинк Голд
5Иноксрив Титаниум
12Иноксрив XX Век
16Симонаджо Белизи
3Симонаджо Дърво
4Симонаджо Миа
8Уни
15Хисар Лара
13Хисар Маями
11Хисар Меркурий
15Хисар Милано
15Хисар Топкапи
15Хисар Флоренция
5Хорекано Голд
9Хорекано Джей
5Хорекано Олд скул
9Хорекано Петал
5Хорекано Платинум
4Хорекано Уикед бляк
4Хорекано Уикед голд
4Хорекано Уикед силвър
6Хорекано Шибуи
11ХФМ Белек
11ХФМ Вижън
8ХФМ Вижън Мат
8ХФМ Дафне
11ХФМ Париж
11ХФМ Рио
11ХФМ Чешме
3Детски
10Комплекти
19Други
9Лъжици за сладолед
31Мелнички
181Ножове
236Помощни
35Рендета
97Сладкарски инструменти
26Цедки сита
23Шпатули
59Щипки пинсети
1Цедки гевгири сита
70Солници
89Сушилници
912Съдове за готвене
20Гювечи
26Джезвета канчета
24Йенско стъкло
18Помощни
18Силиконови
199Тави
296Тенджери
212Тигани касероли
35Форми за печене
64Чайници
2095Съдове за хранене
58Аркопал
11Ебро
5Елба
10Парма
7Перформа
7Прометео
8Толедо
7Други
7Детски сервизи
77Дъски за сервиране
22Емайл
53Каменни плочи
126Китайски порцелан
43Купи
1164Луксозен порцелан
8Антик Блек
8Антик Грей
33Бонна Аква
18Bonna Alhambra
8Бонна Аура Амбър
5Bonna Blue Wave
18Бонна Банкет
6Бонна Ваго
9Бонна Веспър Мат
8Бонна Дъск
31Бонна Грейн
14Bonna Iris
10Bonna Iris White
15Bonna Gloire
5Bonna Gloire East
7Bonna Harena
4Bonna Kaff
12Bonna Calif
5Bonna Coral
6Бонна Космос Блек
6Бонна Лейпиа Лоод
5Bonna Luca Mosaic
10Bonna Luca Ocean
8Bonna Luca Salmon
2Bonna Luca Wood
5Bonna Lunar Ocean Blue
5Bonna Lunar White
14Бонна Мадера
12Bonna Mesopotamia
6Бонна Муув
6Бонна Нейкрос Мат
16Bonna Patera
26Бонна Пашън
25Бонна Ретро
12Bonna Notte
4Bonna Sage
5Bonna Sand
6Bonna Sky
7Bonna Spring
5Bonna Terra Prints
7Бонна Сепия
28Бонна Спейс
6Bonna Tierra
28Бонна Тера кота
28Бонна Терапи
27Бонна Тирейн
5Bonna Hygge
11Бонна Шаде
8Bonna Viento
12Гюрал Браун
13Гюрал Грийн
4Гюрал Елегант
8Гюрал Мармарис Лайт
8Гюрал Мармарис Ред
5Гюрал Реактив
13Гюрал Ред
11Гюрал Сиде
12Гюрал Тюркоаз
7Валенсия
22Гала
26Делта
5Хорекано Иви лайт
3Хорекано Иви бюфет
8Хорекано Блум
3Хорекано Лагуна бюфет
13Хорекано Лагуна
16Милано
18Хонг Конг
86Допълнителни
4Хавай
7Лисабон
22Истанбул
11Пера
26Сатурн
24Флора
24Каризма
24Мимоза
25Интернационал
24Марс
11Мерид
8Bonna Sway
29Панама
6Осло
7Bonna Ore Mar
3Бонна Гурме
6Хорекано Рустик
6Хорекано Инди
7Хорекано Иви
6Хорекано Аризона
10Хорекано Блек енд Лайт
13Хорекано Негра
5Bonna Halo
114Метал
53Сервизи
20Помощни
29Чинии
142Стъкло
14Пластмасови
146Меламин
26Плата
36Термоси хладилни чанти
14Уреди за биене на масло
698Чаши
76Сервизи
332Стъкло
53Пластмаса
94Порцелан керамика
11За коктейли
36Хорека
9За десерт
85Кристал
2Комплекти
42Мивки
18Кухненски мивки Mетал
10Фруктиери
546Баня тоалетна
154Аксесоари
13Комплекти за баня
52Мебели за баня
98Огледала
82Стелажи
59Тоалетни седалки
26Умивалници
62Четки за тоалетна
288Кошове контейнери за смет
51Интериорни кошове
44Казани за смет
37Кошове за баня
62Кошове за бита
40Пепелници с кош
24Разделно сметосъбиране
9Улични кошове и пепелници
21Хотел и офис кошове
297Градина
16Аксесоари
60Барбекю
10Инструменти
11Маркучи аксесоари
165Саксии кашпи
15Уред за опушване
20Цветарници
51Газови уреди
118Декорация
28Декоративни бутилки
47Изкуствени растения
34Изкуствени храни
3Свещи свещници
6Фигури
294Хигиена
9Подочистачки кофи за МОП
18Кърпи гъби
38Дръжки резерви
51Подочистачки
99Лопатки четки
43Колички
1Кошове кофи
21Стъклочистачки
11Чували
2За обществено ползване
1Дезинфекция
46Разпродажба
39Разпродажба на стоки за кухнята
2Разпродажба на домашни потреби
5Разпродажба на стоки за хигиена
716Мебели за градина
17Мебели от дърво
54Сгъваеми маси и столове
58Шезлонги и маси за шезлонги
23Плотове за маси
45Комплекти за градина
38Мебели ексклузив
111Мебели от поли ратан
91Мебели от пластмаса
91Мебели пластмаса лукс
18Шатри и градински люлки
30Стойки за маси
49Градински чадъри и стойки
11Мебели от метал
53Възглавници за градински мебели
26Мебели от дърво полимер
2149Професионално оборудване
3Оборудване за опаковане
152Съдове за готвене
202Бар аксесоари
164Прибори за готвене
15Уред за опушване
164Съдове за сервиране
171Дисплеи щендери
40Колички
18Информационни табели
14Уреди за биене на масло
67Кетъринг оборудване
34Подложни чинии
21Баки сефертаси
49Капаци подноси
96Гастро норми
16Гастро контейнери поликарбонат
3Гастро контейнери дърво
7Колички каси за гастро контейнери
6Гастро контейнери порцелан
22Гастро контейнери 18 10
7Гастро контейнери полипропилен
14Гастро контейнери 18 0
34Табли
115Дървени съдове за сервиране
80Еднократни
60Поликарбонатни съдове
20Термоси
53Панери
21Ограничителни стойки
62Чугунени съдове
17Контейнери за храни
10Купи контейнери
148Ножове
24Дъски за рязане PRO CHEF
65Прибори за сервиране
19Бен Мари
132Меламин
353D стъкло
18За съдомиялна
1Кетъринг
3Санитарни диспенсъри и дозатори
7Декорация
12Облекло текстил
2Почистващи
73Подаръци
4Сувенири
58Порцелан
4Кошници
7Кошници за пикник
46Електроуреди
34Кухня
1Отопление
11Коса и тяло

Абонамент за промоции

ДенДом телефон

 x 

Количката е празна

Perfect Popup Box

   Адрес магазин:
9000 Варна
Неофит Рилски № 24
   Работно време:
пон. до петък - от 9:30 до 19:30
събота - от 9:30 до 14:00
 
 
 
                                        

Кои сме ние

“ДЕНДОМ” ЕООД е създадена през 2010 година в град Варна. Дейността на фирмата се изразява в търговия на дребно със стоки за бита. Бързото навлизане на  иновации и нови технологии в домакинството и невъзможността да представим всички артикули, които бихме желали на територията на нашият магазин, наложи необходимостта да създадем www.dendom.com. Нашата цел е да Ви предложим голямо разнообразие от качественни артикули на достъпни цени.

Бързо меню