Уголемен размер на Купичка за сервиране на десерт Гилмо 60 мл 120 мл и 240 мл Прозрачна [000849]
Купичка за сервиране на десерт Гилмо 60 мл 120 мл и 240 мл Прозрачна [000849]
Еднократни консумативи
0,20 лв
Уголемен размер на Чаша за еднократна употреба 180 мл [005772]
Еднократни консумативи
0,20 лв
Уголемен размер на Купичка за сервиране на десерт Гилмо 60 мл 120 мл и 240 мл Бяла [000847]
Еднократни консумативи
0,30 лв
Уголемен размер на Купичка за сервиране на десерт Гилмо 120 мл и 240 мл Черна [000848]
Еднократни консумативи
0,30 лв
Уголемен размер на Чинийка за хапка Мини за еднократна употреба квадрат [005774]
Чинийка за хапка Мини за еднократна употреба квадрат [005774]
Еднократни консумативи
0,30 лв
Уголемен размер на Лъжица за сервиране на хапки за еднократна употреба [008038]
Лъжица за сервиране на хапки за еднократна употреба [008038]
Еднократни консумативи
0,30 лв
Уголемен размер на Купичка на столче за еднократна употреба Кона 200 мл [008039]
Купичка на столче за еднократна употреба Кона 200 мл [008039]
Еднократни консумативи
0,30 лв
Уголемен размер на Чаша на столче за еднократна употреба 50 мл [000846]
Еднократни консумативи
0,40 лв
Уголемен размер на Купичка за еднократна употреба Лола 180 мл [005773]
Купичка за еднократна употреба Лола 180 мл [005773]
Еднократни консумативи
0,40 лв
Уголемен размер на Чаша Казабланка за еднократна употреба 270 мл [008036]
Чаша Казабланка за еднократна употреба 270 мл [008036]
Еднократни консумативи
0,40 лв
Уголемен размер на Купичка за еднократна употреба Лола 250 мл [005770]
Еднократни консумативи
0,50 лв
Уголемен размер на Чаша за вино за еднократна употреба 150 мл [008033]
Чаша за вино за еднократна употреба 150 мл [008033]
Еднократни консумативи
0,50 лв
Уголемен размер на Чаша Казабланка за еднократна употреба 350 мл [008035]
Чаша Казабланка за еднократна употреба 350 мл [008035]
Еднократни консумативи
0,50 лв
Уголемен размер на Чиния за еднократна употреба Ф 19 см Ф 23 см и Ф 26 см Черна [000852]
Чиния за еднократна употреба Ф 19 см Ф 23 см и Ф 26 см Черна [000852]
Еднократни консумативи
0,60 лв
Уголемен размер на Чаша за шампанско за еднократна употреба 120 мл [005768]
Чаша за шампанско за еднократна употреба 120 мл [005768]
Еднократни консумативи
0,60 лв
Уголемен размер на Чаша за коктейли за еднократна употреба 300 мл [005771]
Еднократни консумативи
0,60 лв
Уголемен размер на Чаша за коктейли за еднократна употреба 400 мл [008034]
Чаша за коктейли за еднократна употреба 400 мл [008034]
Еднократни консумативи
0,60 лв
Уголемен размер на Чиния за еднократна употреба Ф 19 см Ф 23 см и Ф 26 см Бяла [008041]
Еднократни консумативи
0,60 лв
Уголемен размер на Чаша Лале за еднократна употреба 240 мл [008037]
Чаша Лале за еднократна употреба 240 мл [008037]
Еднократни консумативи
0,70 лв
Уголемен размер на Купа асиметрична за еднократна употреба 250 мл [008040]
Еднократни консумативи
0,70 лв
Уголемен размер на Чаша със златисто столче за еднократна употреба 50 мл [011928]
Еднократни консумативи
0,70 лв
Уголемен размер на Чаша със сребристо столче за еднократна употреба 50 мл [011929]
Еднократни консумативи
0,70 лв
Уголемен размер на Чаша за мартини за еднократна употреба 180 мл [005769]
Чаша за мартини за еднократна употреба 180 мл [005769]
Еднократни консумативи
0,80 лв
Уголемен размер на Бамбукови вилички 50 бр [007340]
Бамбукови вилички 50 бр [007340]
Еднократни консумативи
0,90 лв
Страница 1 от 5