Заплащането на поръчани продукти става по два начина.
- Заплащане с наложен платеж – заплащането става на куриера, при получаването на продукта, след преглед от клиента.
- Заплащане по банкова сметка – заплащането става чрез банков превод по сметката на ДЕНДОМ ЕООД. В този случай продуктите се подготвят след отразяване на плащането или предоставяне на авизо от страна на клиента.
Всички цени в www.DenDom.bg са крайни с включено ДДС. Всяка пратка пътува с касова бележка или фактура в зависимост от желанието на клиента. При направена поръчка чрез www.DenDom.bg системата изчислява автоматично сумата за доставка и показва цялата сума на поръчката плюс доставката и всички такси на куриера. Доставката се поема от клиента и се изчислява на база цените на куриерската фирма. ДЕНДОМ ЕООД си запазва правото да коригира цени и да уведомява клиентите си за това след направена от тях поръчка. Това не е практика на фирмата, но е възможно да се случи в някой форсмажорни обстоятелства.

Ние от ДЕНДОМ ЕООД си запазваме правото да предложим на нашите клиенти по-изгодни цени при закупуване на стока на едро. Това се случва с предварителни договорки и се прави само за юридически лица по определена схема изградена на базата на обороти и регулярни покупки. Тези допълнителни договорености се разписват с договор между продавач и купувач, при следене на стриктното им изпълнение.